• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Portparol

 

Ammar Borančić

Portparol je Liberane partije Crne Gore. Član je Predśedništva i Glavnog odbora Liberalne partije kao i predśednik Mladih Liberala. Odbornik je Liberalne partije u Skupštini Opštine Bar.

Rođen je 22. 11. 1993. godine i živi u Baru. 

Sfera profesionalnog djelovanja su mu politikologija, politička analiza, PR i odnosi s javnošću i pravni poslovi.

Bio je član Borda direktora AD Montecargo iz Podgorice u dva mandata. Član je Upravnog odbora ISEEL mreže mladih liberala Jugoistočne Evrope. Osnivač je, član i aktivista nekoliko organizacija civilnog društva.  Bio je izvršni direktor Students for Libery organizacije iz Vašingtona. Član je Borda direktora Global communication Network kao i autor u časopisu "Vjesnik Slobode".

Polaznik je više konferencija, škola i obuka, domaćih, regionalnih i međunarodnih nevladinih organizacija i fondacija u oblasti ljudskih prava, politike i demokratije, među kojima i fondacije Friedrich Naumman, Friedrich Ebert, Hirschfeld Eddy, Centre Party International, te organizacije REKOM, Europen liberal forum, ALDE party for Europe, VVD International, CGO, Juventas, 2BS forum, Civil right defenders i druge. Jedan je od osnivača i Crnogorskog omladiskog foruma kao i amaterskog pozorišta u Baru čiji je i aktivni član.

Govori engleski a služi se italijanskim jezikom.

E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me