• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Roman Jakič podržao LP: Zaslužujete glas građana, mnogo ste napravili za CG

Roman Jakič, predsjednik LIBSEEN mreže liberala Jugoistočne Evrope i veliki prijatelj Crne Gore, podržao je Liberalnu partiju na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima koji se održavaju 30. avgusta. 

Jakič je naveo da podržava nastavak učešća Liberalne partije u koaliciji "Odlučno za Crnu Goru" koju čine DPS i Liberalna partija a posebno podržava kandidaturu predsjednika LP Andrije Popovića za predsjednika Opštine Kotor sa listom "Za liberalni Kotor" u ovom gradu.

"Liberali su u prošlosti napravili puno za razvoj Crne Gore. Jedna su od onih progresivnih snaga u državi koja nikada ne zaboravlja braniti i ljudska prava i slobode i koja vidi prosperitet Crne Gore u evro-atlanskim integracijama. Takvi zaslužuju glas građana na predstojećim izborima.", navodi Jakič u poruci podrške.

Podsjećamo, liberali na parlamentarnim izborima nastupaju u koaliciji "Odlučno za Crnu Goru" zajedno sa DPS, dok će na kotorskim izborima LP nastupiti samostalno sa listom "Za liberalni Kotor-Andrija Pura Popović." U Budvi liberali nastupaju u koaliciji "Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS, SD, Crnogorska, LP", dok će u Gusinju nastupiti u koaliciji BS-LP. 

 

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me