• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Demanti LP na tekst u "Vijestima" o Godišnjem izvješaju i članarinama

U nastavku integralno prenosimo demanti i ispravku navoda koje je PR služba LPCG uputila ND "Vijesti" povodom teksta "Nurković ne plaća članarinu, Husović dao 578 eura" objavljenog 03.04.2019. u ND Vijesti

"U tekstu "Nurković ne plaća članarinu, Husović dao 578 eura" objavljenom 03.04.2019. u ND Vijesti, navedena je neistinita informacija koja se tiče Liberalne partije Crne Gore i predsjednika Andrije Popovića.

U pasusu "Liberalna partija je prošle godine od članarina prikupila nepune dvije hiljade eura, od čega je stranacki lider Andrija Popović dao 55 eura." iznijet je netačan podatak da je predsjednik LP g. Andrija Popović platio članarine za 2018. u iznosu od 55 eura.

Uvidom u Godišnji izvještaj LPCG za 2018. na sajtu ASK, može se utvrditi da se ovaj iznos odnosi na uplaćenu članarinu za samo jedan mjesec, dok se u nastavku navode uplaćeni iznosi za cijelu godinu, po mjesecima. U tom smislu, predsjednik Popović je u 2018. godini uplatio ukupno 420 eura za članarinu, a ne 55 kako se navodi.

Molimo vas da objavite ovakvu ispravku navoda u pomenutom tekstu radi potpunog, istinitog i netendecioznog izvještavanja i informisanja građana Crne Gore te radi očuvanja od neistinitih podataka javnog ugleda vašeg lista ali i poslanika i predsjednika LPCG g.Andrije Popovića.

PR služba Liberalne partije

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me