• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberalna partija neredne sedmice o predsjedničkom kandidatu

Liberalna partija će na zajedničkoj sjednici predsjedničkog kolegijuma i Savjeta LPCG, koja će se održati naredne sedmice, razmatrati da li će liberali imati kandidata za Predsjednika Crne Gore, ili će doći do dogovora shodno Sporazumu o zajedničkom političkom djelovanju o podržavanju kandidata DPS-a, saopštila je danas Liberalna partija.

LP navodi da će definitivnu Odluku o ovom pitanju donijeti Glavni odbor. Na posljednjoj sjednici najviših partijskih organa održanoj krajem decembra je već razmatrano to pitanje, bez definitivno zauzetog stava.

Kako se navodi u saopštenju LP-a dostavljenom Portalu Analitika, na sjednici će se odlučivati i o načinu izlaska na vanredne lokalne izbore u Nikšiću i Andrijevici zakazane za 9. mart, ali i o dinamici realizacije predizbornog koalicionog Sporazuma na državnom nivou sa DPS-om.

Takođe, LP će započeti pripreme za održavanje redovne izborne Konferencije koja će se održati polovinom ove godine i na kojoj će se birati najviši organi partije, donijeti izmjene i dopune Statuta i Programa LPCG, te usvojiti programska rezolucija kojom se utvrđuje politika partije u narednom mandatnom periodu, kaže se u saopštenju koje potpisuje predsjednik partije Andrija Popović.


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me