• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka Liberalne partije povodom Nove 2019. godine

Veliki izazovi i pregalaštvo u borbi za slobodno društvo i bolji kvalitet života ljudi obilježili su i 2018. godinu, potvrđujući da ta zajednička borba nema kraja. Na kraju ove godine imamo zašto biti zadovoljni, nakon što smo uveli Crnu Goru u NATO, otvorili nova poglavlja na putu pristupanja Evropskoj Uniji i stabilizovali političku scenu, postavili smo krajem godine i snažne temelje za rješavanje preostalih ključnih unutrašnjih izazova. Ekonomska agenda donijeće nam snažniju borbu protiv sive ekonomije, slobodnije tržište i bolji poslovni ambijent koji je ključni za finansijski napredak. Ništa manje važno,jačanje vladavine prava i uvođenje reda u oblasti ljudskih prava, vjerskih zajednica i identitetskih tema koje decenijama opterećuju društvo, a čija će finalizacija definitivno trajno stabilizovati društvo.

Spremni smo da u nastupajućoj godini iskoristimo sve raspoložive snage, znanja i sposobnosti, da zajedno sa građanima i građankama, dovršimo veliki posao koji nas čeka na opšte dobro i zadovoljstvo. Rezultat koji nas neminovno čeka kao najbolji plod tog zalaganja, daje nam entuzijazma i volje da zadovoljno uđemo u 2019. godinu i nastavimo dalje.

Poštovani građani i građanke, vama, vašim familijama i onima koji su vam najdraži, želim ličnu sreću, slobodu i napredak. Neka ljubav, zdravlje i nove prilike obilježe vaše živote u 2018. godini.

Andrija Popović,

Predsjednik Liberalne partije Crne Gore 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me