• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Đeljošaj iz državne fotelje radi protiv albanskog naroda i širi mržnju

Liberalna partija sa ogorčenošću odbacuje poruke mržnje i ekstremizma koje širi Nik Đeljošaj. Dižući buku, pozivajući na linč i optužujući građanske snage, liberale, za mržnju i šovinizam on pokušava da sakrije sopstveni šovinizam i netoleranciju. Jasno je da Đeljošaj zarad ličnih sitnih političkih poena radi direktno protiv interesa albanskog naroda i časnih građana Crne Gore svih vjera i nacija. Uvjereni smo da će uvijek mudri crnogorski građani albanske nacionalosti Đeljošaju odgovor dati na izborima u Tuzima i poslati ga u političku prošlost. I građani kao i Đeljošaj znaju da u Crnoj Gori svako može slobodno da koristi svoja obilježija uz obaveznu crnogorsku državnu zastavu što je praksu u svim demokratskim državama svijeta.

Da se g. Đeljošaj bavi manipulacijama i izmišljotinama govori u prilog i činjenica da poslanik liberala Andrija Popović uopšte nije ni uzeo učešće u glasanju za Zakon o javnom redu i miru u Skupštini a za koji ga Đeljošaj uz ostale i proziva. Da sve bude još sramotnije, g. Đeljošaj je visoki državni funkcioner, državni sekretar Ministarstva javne uprave koji na temelju laži i manipulacija širi mržnju protiv te iste zemlje i njenih poslanika. 

Liberali su u svakom vremenu iskreni prijatelji svih naroda i svih dobrih ljudi Crne Gore, bez obzira na vjeru, naciju, jezik, porijeklo, i to odlično zna svaki Albanac i svaki građanin Crne Gore. Kada su liberali svoje glave polagali za prava svih naroda i za mir od Ulcinja do Bijelog Polja, g. Đeljošaja nije ni bilo na vidiku. Podsjećamo da je LP i poslanik Andrija Popović bio prepoznatljivi zagovornik autonomije Opštine Tuzi ali i Opštine Gusinje još od 1990-ih godina, dok Đeljošaj danas uživa plodove te liberalne borbe i iz udobne državne fotelje svađa građane raznim podvalama.

 

Portparol LPCG, Ammar Borančić

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me