• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Jasno je da se lokalni direktori moraju dokazati novim gazdama ali neće preko leđa liberala

Liberalna partija dužna je da reaguje na pokušaje obmanjivanja i dna medijskog senzacionalizma, povodom nekih natpisa da je neko ko se nazvao liberalima pristupio URA-i ,odnosno Demokratama kojima je ranije pristupila URA, te da reagujemo na šokantne zloupotrebe imena liberala.

Interesna grupica lokalnih funkcionera Opštine Budva okupljenih u budvanskoj opštinskoj vlasti koju predvodi Demokratski front sa  Demokratama, pokušala je sebi da digne cijenu tvrdeći kako su "liberali pristupili pokretu URA", jednom od partnera lokalne DF-Demokrate vlasti. Jasno je da se direktori lokalnih preduzeća u Budvi koje postavlja DF-Demokrate vlast, moraju dokazati novim gazdama, što je razumljivo, ali nikada nećemo dozvoliti da se lični interesi par pojedinaca ostvaruju preko leđa liberala i Liberalne partije, preko kojih su pomenuti i došli u fotelje za koje se sada dokazuju osvjedočenim protivnicima Crne Gore i napretka.

Liberal je čovjek koji ne prelazi iz partije u partiju, već je lojalan član Liberalne partije i ideje liberalizma. Ali ovakva sinergija nas ne čudi, URA okuplja političke ostatke kojima je obavezna referenca u biografiji da su promijenili barem nekoliko političkih partija,tako da se i ova interesna grupacija koja se u medijima predstavila kao "liberali" odlično uklapa u ovaj "preletački" preduslov za članstvo.

Liberalna partija prema evidenciji članstva nema infromacije da je bilo koji član napustio LP u posljednjih godinu dana, štaviše, zabilježen je rast od nekoliko stotina novih članova, naročito u Opštinama u kojima je LP uspjela da povrati lokalni parlamentarni status i dokaže vrijednost svoje evropske liberalne politike. Raduje nas međutim uvođenje novih trendova u crnogorsku politiku, iz saopštenja pokreta URA saznali smo da je moguće da se jedan čovjek ili nekoliko ljudi ujedini sa jednom političkom partijom, URA-Demokrate. Prkosi zdravom razumu i fizici ali je potez vrlo logičan iz vizure ličnih interesa.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me