• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Neprihvaljtiv iznos budžeta za sport

Logo blueGlavni odbor Liberalne partije ocijenio je da je prijedlog budžeta za 2013. godinu, naročito u dijelu resora za sport, koji treba da preuzme predstavnik liberala, drastično smanjen i da kao takav ne odražava stvarne potrebe sportskih kolektiva u Crnoj Gori.

To je jedan od zaključaka juče održane sjednice Glavnog odbora i Savjeta partije, kao i Predsjedničkog kolegijuma Liberalne partije Crne Gore. U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, koje potpisuje portparol LPCG Zdravko Šoć, navodi se da je Glavni odbor LPCG ovlastio je svog poslanika, Andriju Popoviću, da amandmanski djeluje u cilju poboljšanja budžeta za sport, koji je u ovom iznosu neprihvatljiv.

- Na sjednici su analizirane političke i organizacione aktivnosti, u periodu između dvije sjednice najvišeg partijskog organa. Izražena je određena vrsta nezadovoljstva dinamikom sprovođenja koalicionog sporazuma, sa DPS-om, koji je sklopljen prije više od tri mjeseca – ističu iz LPCG.

Najviši organi te partije su čestitali „zlatnim lavicama“ na fantastičnim igrama prikazanim na Evropskom prevenstvu u Beogradu i osvojenoj zlatnoj medalji.


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me