• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali Danilovgrada sa DPS, novi projekti za život Danilovgrada

Opštinski odbor Liberalne partije u Danilovgradu na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 27. maja, nastupa u koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista pod sloganom "Za dobro građana Danilovgrada, Pobjednički- Milo Đukanović". Na zajedničkoj odborničkoj listi pod rednim brojem 7, a kandidatkinja za odbornicu Liberalne partije je mlada, afirmisana profesorica fizičkog vaspitanja, Marija Piper.

Opštinski odbor LP u Danilovgradu, zajednički nastup cijeni kao logičan nastavak dosadašnje uspješne saradnje u lokalnoj vlasti u prethodnom periodu, a sigurni u predstojeću pobjedu zajedničke odborničke liste, nastavićemo saradnju i u narednom mandatu u najboljem interesu građana Danilovgrada.

Liberali Danilovgrada, polazeći od temeljnih odrednica programskih načela Liberalne partije, ostvarenih rezultata ali i izbornog programa, sigurni su u podršku građana i građanki, pa i ovim putem pozivamo sve simpatizere i članove Liberalne partije da 27. maja izađu na izbore i podrže listu liberala i DPS "Za dobro građana Danilovgrada" i zaokruže broj 7.

Mr Ivan Dragojević,

Predsjednik Opštinskog odbora Liberalne partije Danilovgrad

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me