• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali na lokalnim izborima u koaliciji sa DPS i partnerima

Liberalna partija nastupiće u koaliciji sa DPS i koalicionim partnerima sa državnog nivou u većini Opština, na lokalnim izborima koji će se održati 27. Maja, zaključak je sa sjednice Predsjedništva LP. Ovakva odluka Predsjedništva i lokalnih odbora LPCG prirodan je kontinuitet dugoročne i kvalitetne saradnje liberala sa partnerima na državnom nivou.

Liberalni kandidat na zajedničkoj listi u Podgorici biće Jovan Rabrenović, predsjednik Odbora i odbornik u prijethodnom sazivu Skupštine Glavnog grada. Bjelopoljski Liberali kandidovali su predsjednicu Mladih Liberala u ovom gradu Anju Adamović koja je kandidat za odbornika na listi liberala i koalicionih partnera „Za dobro građana Bijelog Polja“, dok će u Danilovgradu, kandidat na listi DPS-LP biti Marija Piper. U Baru liberale će zastupati portparol LP i predsjednik Mladih Liberala Ammar Borančić koji je kandidat za odbornika u Skupštini Opštine Bar.

Liberalna partija nastavlja politiku podmlađivanja partije i snažnijeg ukljućivanja mladih ljudi na rukovodeće pozicije što će donijeti novu političku vrijednost na političkoj sceni i dodatnu energiju i jačanje ideje liberalizma koja je temelj svakog slobodnog društva, poruka je Predsjedništva Liberalne partije. Učešće liberala u lokalnim vlastima u većini Opština biće prilika da se građanima predstavi liberalni program kroz drugačiji pristup lokalnoj ekonomiji, finansijama i liberalnom vođenju politike čije će benifite građani brzo osjetiti.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me