• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Anja Adamović na čelu Mladih Liberala Bijelog Polja

Anja Adamović izabrana je za predsjednicu Mladih Liberala u Bijelom Polju. Adamović je prepoznata mlada preduzetnica, dizajnerka i društvena aktivistkinja i članica je Glavnog odbora Liberalne partije.

Ona je u obraćanju delegatima Konencije kazala da su mladi temelj liberalne politike i da liberali mladima daju mnogo šansi da se razvijaju i utiču na kreiranje javnih politika. Posebno važno za Bijelo Polje jeste da mladi javno podignu svoj glas o problemima koji ih muče, nedostatak posla, loš obrazovni sistem i javni i kulturni život grada. Takvi problemi mladih ostaju neprimijećeni i nečujni, a liberali će biti glas koji će govoriti o tome otvoreno. Ponudićemo novi duh koji treba mladima a gradu donosi novi život, kazala je Adamović.

Predsjednik Mladih Liberala Ammar Borančić podržao je Adamović i novi program koji nudi mladima. On je kazao da mladi donose novu vrijednost i slobodniji duh i slobodniju riječ koja se mora čuti. Veliki potencijali sjevera su netaknuti a mladi i sposobni ljudi se iseljavaju, to moramo zaustaviti a mladima moramo da pomognemo i podržimo finansijski i infrastrukturnu da razvijaju svoje poslove i da rade i pokažu koliko jesu kvalitetni i sposobni. On je pozvao mlade da dođu i kažu šta ih muči i šta žele i da vrate povjerenje u nove i mlade političare.

Predsjednik Opštinskog odbora Samedin Agović rekao je da je Liberanoj partiji u Bijelom Polju potreban vjetar u leđa a da su to upravo mladi i slobodni ljudi.

Konvenciji su prisustvovali i potpredsjednik LP Zdravko Šoć i generalni sekretar Esad Šainović.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me