• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka LP povodom Dana Prijestonice Cetinje

Građanima i građankama Cetinja, gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Dejanu Dizdar i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 13. novembar Dan prijestonice Cetinje.

Cetinje je najljepše lice Crne Gore koje je, uprkos stalnim izazovima i neprestajnoj borbi, vjekovima opstajalo na vjetrometini istorije. Takva žrtva koju je ugrađena u temelje Crne Gore, i danas je garancija njenog opstanka, dugovječnosti ali i vizije budućnosti i napretka ovog grada, ove države i njenih građana i građanki. Borva za pravo, čast i slobodu nikada nije prestajala u ovom grad a danas je, čini se, možda i najvažnija i ponovo dobija svoju sjajnu i snažnu potvrdu baš u prijestonom gradu.

To nas sve snažno obavezuje da svoje najbolje potencijale usmjerimo na razvoj i napredak Prijestonice i poboljšanje kvaliteta života svih njenih građana. Stvaraćemo još bolje uslove za jednake šanse svima da iskažu svoje znanje i vještine i da nađu mjesto na tržištu i obezbijede dostojanstven život za sebe, porodicu i nove generacije. Cetinje i njegovi ljudi imaju takav potencijal a vrijeme je potvrdilo njegov kvalitet. Liberali će uvijek biti podrška svakom građaninu Cetinja na takvom putu.

Andrija Popović,

Predsjednik Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me