• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka Liberalne partije povodom Dana Opštine Kotor

Građanima i građankama Kotora, rukovodstvu lokalne samouprave i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 21. novembar, Dan Opštine Kotor.

Dan Opštine Kotor proslavljamo u spomen na 21. novembar 1944. godine kada je naš grad oslobođen od fašizma i nacizma. Otpor ekstremizmu i mržnji, razumijevanje i prihvatanje među ljudima sa svim njihovim različitostima, ostaje trajni pečat Kotora i njegovih građana i građanki u svakom vremenu. 

Zato Kotor danas zaslužuje posebnu pažnju i senzibilitet svih nas. Kao grad žive istorije, u kojem na svakom koraku odiše veličanstveni duh vjekova i civilizacija, on je danas mjesto koje privlači ljude širom svijeta, koji mu dolaze i dive se neponovljivoj ljepoti i nasljeđu. Takve potencijale grada neophodno je snažno razvijati, promovisati i valorizovati, kako bi se stvorile pretpostavke za još snažniji zamah razvoja. Takvom mudrom i dugoročnom politikom građani Kotora svjedočiće stalnom poboljšanju kvaliteta života i standarda. Mi liberali bićemo otvorena podrška svakom čovjeku Kotora na takvom putu. 

 

Andrija Popović

Predsjednik Liberalne partije Crne Gore


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me