• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberalna partija: Niko da ne svojata naš mandat u Tivtu

BILBORD3 1

Liberalna partija dužna je da reaguje i upozori javnost na istinu povodom, sve učestalijih, dezinformacija građanstva u smislu odborničkog mandata Liberalne partije u Skupštini Opštine Tivat.

Liberalna partija nastupila je na lokalnim izborima 2012. godine u

Tivtu sa listom, čiji je jedini pravni nosilac, pod nazivom LIGA- Liberalno građanska alternativa. Sa takvom listom liberali su u Tivtu zaslužili povjerenje građana i građanki i osvojili jedno odborničko mjesto, odnosno mandat u Skupštini Opštine Tivat.

Spekulacijama i medijskim populizmom, neko pokušava to povjerenje koje su liberali zaslužili danas prezentovati, očigledno zbog kratkoročnih političkih interesa, kao odbornički mandat političke grupacije-CDU koja nastupa kao lista u Tivtu.

Nije jasno kako je ova politička grupacija mogla osvojiti odbornički mandat u Skupštini Opštine Tivat, koja je konstituisana 2012. godine a pomenuta organizacija nastala je nekoliko godina kasnije?

Krucijalno pitanje koje liberali postavljaju godinama, a koje muči crnogorsku političku scenu, da li je posrijedi politička korupcija i prekrajanje volje građana?

Apelujemo zato još jednom na medije da precizno i argumentovano izvještavaju povodom osjetljive situacije u Tivtu koja je dodatno podgrijana predizbornom atmosferom, bez ikakve namjere da bilo koga personalno targetiramo.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me