• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Božićna čestitka Liberalne partije

Svim građanima i građankama pravoslavne vjeroispovijesti, vjernicima Crnogorske pravoslavne crkve i Mitropolije Crnogorsko-primorske u Crnoj Gori, u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore, upućujem najiskrenije čestitke povodom Badnjeg dana i nastupajućih Božićnih praznika.

Božićni duh tradicionalno nam donosi vrijednosti praštanja, solidarnosti i dobre volje među svim ljudima bez obzira na sve naše razilitosti, pa su ovi blagdani prilika da istinski promislimo o tim vrijednostima i oživimo ih u svojim životima. Najsvijetlije tradicije naše države počivaju  upravo na idejama zajedništva i ukupljanja u različitostima sa punim razumijevanjem da smo mi svi jedni od drugih i jedni sa drugima, te da nema razlika koje mogu opravdati mržnju prije nego ljubav prema svim ljudima dobre volje. Ja sam siguran da ćete upravo to prepoznati kao suštinsku poruku božićnih dana pred nama. 

Uvažene građanke i građani koji slavite, želim vam da Božićne praznike provedete sa dragim ljudima, u zdravlju, miru, radosti i sreći.

Andrija Popović,

Predsjednik Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me