• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka LP povodom Dana Opštine Ulcinj

Građanima i građankama Ulcinja, predśedniku Opštine, predśedniku Skupštine Opštine i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam Dan Opštine Ulcinj.

Ulcinj kao najjužniji crnogorski grad uvijek je bio mjesto okupljanja različitih kultura, naroda i tradicija koje su u ovom mjestu utkale čvrstu multikulturalnu svijest i poštovanje različitosti i posebnosti kao najvećeg, zajedničkog bogatstva. Takva tradicija osvjedočena je u bogatom kulturno-istorijskom nasljeđu ovog grada koje seže do najstarijih vremena, dukljanske, zetske i crnogorske države.

Njegova prirodna pozicija i povoljna klima čine Ulcinj poželjnom turističkom destinacijom ali i atraktivnom destinacijom za investicije i ulaganja. Kreiranjem pozitivnog ambijenta sa idejama održivog razvoja i valorizacije najboljih potencijala ovog grada i njegovih ljudi, građani i građanke Ulcinja svjedočiće ubrzanom tempu privrednog rasta i boljeg životnog standarda u Ulcinju a samim tim i u Crnoj Gori. Mi liberali uvijek ćemo biti podrška svim građanima i građankama Ulcinja na takvom putu.

Andrija Popović

Predśednik Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me