• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Popović: LP spremna za samostalan nastup na izborima

pura 2Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović kazao je, za Portal analitika da se LP sprema za samostalan nastup na vanrednim parlamentarnim izborima i da će odluku o načinu na koji će parija nastupiti na izborima donijeti Glavni odbor LP-a.

- Započeli smo preliminarne razgovore sa jednom političkom grupacijom, na njihov poziv, za ulazak u predizbornu koaliciju. Ti pregovori trebaju biti nastavljeni za nekoliko dana i neću ih komentarisati dok ne uđu u zvaničnu fazu. Naravno, odlučujuću riječ o našem načinu izlaska na izbore daće Savjet i Predsjednički kolegijum a na kraju Glavni odbor LPCG – rekao je Popović za Portal Analitika.

O načinu izlaska na lokalne izbore u Kotoru, Budvi i Nikšiću, kako ističe, predloge će dostaviti opštinski odbori i pretpostavlja da će ih kao i do sada prihvatati Glavni odbor LPCG.

- Ubijeđen sam da ćemo uz pomoć evropske liberalne porodice povratiti parlamentarni status, u tom cilju ALDE (Aliansa liberala i demokrata u Evropskom Parlamentu) u Budvi 14. 9. 2012. organizuje veliku Međunarodnu konferenciju liberala kao podršku crnogorskim liberalima – rekao je Popović.


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me