• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Sjednica Predsjedničkog kolegijumja i Savjeta LPCG

Zajednička sjednica Savjeta i Predsjedničkog kolegijuma LPCG na kojoj će se raspravljati o načinu izlaska na prijevremene parlamentarne izbore će se održati u Budvi u subotu 11.8.2012. Konačnu odluku o tome će donijeti Glavni odbor partije do 25.8.2012. Za sada su u igri dvije varijante, o čemu će odlučivati najviši partijski organi, prva samostalan nastup i druga, predizborna koalicija sa političkom grupacijom sa kojom su započeti preliminarni pregovori i nastavit će se uskoro.

Nesumnjivo u obije varijante, poslije troipogodišnje pauze crnogorki liberali će se vratiti u državni Parlament, što neće biti bez značaja za našu državu, jer bez našeg parlamentarnog učešća na državnom nivou i sam proces evroatlantskih integracija će biti usporen, jer u normalnim evropskim zemljama nepoznat je sistem funkcionisanja države, bez liberala u njemu.

Takođe, Predsjednici opštinskih odbora LPCG će u subotu obavijestiti stranačko rukovodstvo o njihovoj viziji izlaska na lokalne izbore u Budvi, Kotoru i Nikšiću zakazane istovremeno sa parlamentarnim, za 14.10.2012.g.

 

Predsjednik

Andrija Popović


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me