• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Marković: Profesor Popović, savjetnik u Vladi javno prijeti građanima Podgorice i Crne Gore građanskim ratom

Podsjetiću javnost, a građani nijesu zaboravili da se i mnogo gori scenario  pripremao 30. avgusta kada bi zbog destabilizacije države koja je izazvana od strane današnje vlasti, da slučajno rezultat nije bio po volji istih i Aleksandra Vučića koji je bio onaj koji se otvoreno miješao u unutrašnje stvari Crne Gore, Crna Gora bi baš kako je i Mićović poželio ,,Bila druga Ukrajina".

Ali ipak, iako vlast komada svaku služba i instituciju, pa se stručni i profesionalni margunalizuju, ostalo je svuda još onih koji su ovaj dom spremni i životima braniti ako treba.

I ne računam na tužilaštvo ni MUP niti jednu službu da će samoinicijativno reagovati kako bi to u državi dje profesionalci obnašaju funckcije, ali pošto je Crna Gora okupirana partitokratijom znam da brzo nije miguće, ali zasigirno doći će dan da  imamo slobodne institucije u kojima će funkcije pripadati profesionalcima. U međuvremenu, osuđeni smo da trpimo, spremni da se odbranimo ako krene kako najavljuje Popović. 


Dok ne uslijedi promjena, nastavite, samo naprijed, razobličavanje ,,osvježilaca od 30 Avgusta" izvodite sami od kako ste preuzeli vlast i to jako dobro, na moju radost i radost svih građana Crne Gore. Da su toga postali svjesni pokazuju vam izborni rezultati koji vas u tolikoj ostrašćenosti mržnjom očigledno mnogo bole.


Za kraj, jer se istorija nažalost ponavlja:
,,Ako puštimo Srbiju i njene saučesnike da konačno dotuku ranjenu suverenost Crne Gore, mi jačamo svaku ruku koja udara na bezbijednost svijeta. Ako dopustimo da balkanska laž prođe kao istina, potkopaćemo temelje sopstvene slobode. To ne može biti, to ne smije biti. Kraj još nije došao. Još ima daha u zemlji na umoru i možemo je spasiti. Grna Gora se mora obnoviti!" - Vitni Voren u knjizi ,,Zločin mirovne konferencije", intelektualac, arhitekta, član američke delegacije na konferenciji mira u Parizu, zaintrigiran ,,crnogorskim pitanjem".

Crna Gora je vječna, ni jedan rat je nikad ne slomi, ni najači okupator ne pobijedi, i ubijena ,,bratskom rukom", preživjela je, a u slučaju kome svjedočimo, a tiče se Vaše prijetnje crnogorskim građanima, profesorica sam crnogorskog, vezana za mnoge stihove i ovo ću Vaše ponašanje iako ga razumijem odkuda i kako je pokrenuto uporediti sa pjesmom đe ću vas smatrati ulogom koju imate svi vi istomišljenici zajedno, a druga strana kojoj prijetite je Crna Gora, stanje podudarno oslikano stihovima Nedeljka Popadića ,,Miševi često zbore o lavu", moja analiza postupaka današnje vladajuće većine.

Jelena Marković
Potpredsjednica Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me