• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Spajić da se uozbilji i počne da se bavi svojim poslom, problem je kod njegovih partnera a ne kod nas

 

Predsjednik Vlade Spajić morao bi konačno da se uozbilji, počne da se bavi svojim poslom i uhvati se u koštac sa ozbiljnim problemima u kojima se Crna Gora nalazi a koje dodatno produbljuju upravo njegovi partneri iz vlasti.

Dakle, država Crna Gora nije svadbeno veselje niti su najviši državni funkcioneri barjaktari i građani ih nijesu birali da vijore zastave po kancelarijama već da se uhvate u koštac sa teškom socijalnom i ekonomskom situacijom u državi.

Nedopustivo je da sa mjesta predsjednika Vlade Spajić relativizuje ustavne i zakonske propise te da ignoriše stalne pokušaje ekstremnih nacionalista u svojoj većini da nametnu Crnoj Gori svoju suludu nacionalističku politiku i simuliraju paradržavno djelovanje sa vodećih državnih funkcija. 

Ukoliko je politički mudar i sposoban da razumije dugoročnu viziju razvoja crnogorskog društva i države, Spajić će razumjeti "u kojem grmu leži zec" te da takve teme ne nameće opozicija niti Liberalna partija već upravo oni sa kojima dijeli vlast. Takođe, Spajić i partneri moraju da znaju da Liberali na takva podmetanja neće ćutati, ali ih molimo da nam dopuste da se bavimo životnim standardnom građana, pa umjesto jeftinih šala, preporučujemo Spajiću da pogleda set ekonomskih, razvojnih i antiinfatornih mjera koje je njegovoj Vladi LP uputila prijethodne sedmice.

 

PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me