• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Kotor: Lokalna vlast zabranom promocije knjige dokazuje svoju ideologiju

Opštinski odbor Liberalne partije Kotor najoštrije osuđuje odluku menadžmenta JU Kulturnog centra”Nikola Đurković “Kotor, da ne dozvole, u sali centra, Crnogorsko Američkoj asocijaciji Cetinje promovisanje knjige “Najviši zločini u istoriji”.  

Ovim činom potvrđena je ona narodna “vuk dlaku mijenja,ali ćud nikad”. Maskirana u demokrate I humaniste ,aktuelna Crnogorska vlast, ne može sakriti svoje ideološko opredelje.Ne osuđujući čin proglašenja koljača za svece može se zaključiti da ga podržavaju.Maskirajući zločin,prikazuju ga kao dobro humano djelo.Vještim maskiranjem demokratiju I humanizam prikazuju kao svoje opredeljenje,I to toliko vješto rade da I najsumnjičaviji pomisle da je tako. 

Svjesni značaja svakog čina I učinka razotkrivanje istine u službi izbora mjesta naše države u zajednici civilizovanih naroda,čvrsti da u namjeri, koristeći demokratsko pravo, u svemu pa i na skidanje maska sa zločina Crnogorsko Američka asocijacija je društvu ponidila knjigu “Najviši zločini u svijetu “

Nedozvoljavajući da se u sali,kojom upravljaju,održi promocija knjige “Najviši zločini u svijetu”pokazuje ideologiju Kotorske aktuelne vlasti.

Odluka menadžmenta JU Kulturnog centra “ Nikola Đurković” kotor,centra koji nosi ime narodnog heroja,borca protiv nacističkih zločinaca da nedozvoli promociju knjige u njegovoj sali,ponašanje predsjednika Opštine Nikšić,kao I što je orkestriranim divljanjem,pod zaštitom policije,grupa muškaraca je spriječila Ukrainski bend “Ljapis” da održi koncert u Budvi je ideološko opredeljenje Crnogorske vlasti.

Ovo je ogledalo države kojoj na visoku državnu funkciju sjedi mali čovjek,veliki prevarant I manipulator.

Postavlja se pitanje : kuda,ovakvim ponašanjem,Vlada vodi Crnu Goru,I koje vrijednosti baštini?

 

Predsjednik OOLPCG Kotor

Vido Drašković

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me