• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Hitan dogovor oko zajedničkog kandidata za predsjednika ili će liberali imati svog kandidata

Liberalna partija poziva sve opozicione partije, građanskog, evroatlantskog bloka, da razumiju važnost aktuelnog trenutka i da se svi hitno okupimo oko zajedničkog kandidata za predsjednika Crne Gore. Izborni rokovi neumitno cure a unionistička, anticrnogorska vlast gomila njihove predsjedničke kandidate. 

Predsjednički izbori važna su prekretnica za budućnost države, njenu evropsku perspektivu i konačnu stabilizaciju crnogorskog društva. Kako bi na kvalitetan i ozbiljan, državnički, način odgovorili takvom izazovu i obezbijedili povratak Crne Gore na put naprednih i perspektivnih država te očuvanje svih postignuća i vrijednosti građanke države, važno je da razumijemo potrebe današnjeg društva i ponudimo najkvalitetnije personalno rješenje. 

Liberalna partija učiniće sve što je u njenoj moći da doprinese takvom dogovoru, stavljajući na prvo mjesto interes države i slobodnog društva, pokušavajući da postigne najširi društveni konsenzus koji će biti temelj novog političkog poretka. Ukoliko, ipak, ne bude spremnosti za razumijevanje i postizanje dogovora, liberali će ubrzo predstaviti javnosti sopstvenog kandidata za predsjednika države, po prvi put nakon dvije decenije, kada je kandidat liberala osvojio preko 1/3 glasova.

 

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me