• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Budva: Budva se vraća svom evropskom i mediteranskom duhu

Liberalna partija u Budvi na predstojećim lokalnim izborima nastupaće u velikoj građanskoj koaliciji zajedno sa DPS, SDP, SD i GI 21. maj. Opštinski odbor donio je ovakvu odluku razumijevajući značaj okupljanja svih građanskih, procnogorskih i progresivnih snaga u ovom kompleksnom trenutku kako za Crnu Goru tako i za Budvu.

Protekle dvije godine pokazale su pogubnost politike određenih političkih subjekata koji su i gradu i državi donijeli samo haos, nazadovanje i potpunu zastoj u svakom razvoju. Dužnost odgovornih političkih partija kao što je LP i njeni koalicioni partneri, jeste da ponudi najbolja rješenja i politike koje će Budvi vratiti evropski i mediteranski duh kako bi ona bila ono što joj i pripada, metropola i simbol crnogorskog turizma i razvoja.

Uvjereni smo da nako svega građani i građanke Budve prepoznaju ono što je najbolji interes svih u gradu, te da će na predstojećim lokalnim izborima velika građanska koalicija zabilježiti ozbiljan rast podrške i biti stožer buduće lokalne vlasti u Budvi.

Opštinski odbor LP Budva


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me