• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Podržaćemo smjenu Vlade, većina konačno shvatila da Crna Gora tone i posrće

 

Liberalna partija podržaće smjenu ove Vlade u Skupštini Crne Gore na prvoj narednoj sjednici. Kako inicijativa za smjenu Vlade čiji smo bili potpisnici prošlog mjeseca nije dobila potrebnu većinu, iskazujemo zadovoljstvo što je, nedugo zatim, većina poslanika ipak shvatila da je to jedino rješenje za Crnu Goru.

Već godinu ipo dana Crna Gora nalazi se u stanju haosa, nesigurnosti, njom vlada amaterizam, neznanje i nepotizam neviđenih razmjera. Uz sve to, Crna Gora stavljena je na milost i nemilost tuđim interesima a njena Vlada služi u korist sopstvene štete, urušavajući kompletan sistem, privredu, ekonomiju ali i spoljnu politiku i ugled Crne Gore, kako bi sve to lakše, na tacnu, ispostavili svojim nalogodavcima i šefovima.

Preduboko je već potonula i posrnula Crna Gora da smo u obavezi da podržimo svaki potez koji će zaustaviti to posrnuće i dati nadu da se naša država može vratiti na put demokratskih, građanskih i modernih društava. Liberalna partija uvijek je na prvo mjesto, ispred partijskih, ličnih ili bilo kakvih partikularnih, postavljala interese Crne Gore. Pozivamo i sve partije iz opozicije, građanski i proevropski orijentisane, da slijede takav primjer i odogovorno se odnesu prema vremenu koje dolazi. Crna Gora je pred velikim iskušenjima a građani očekuju od nas mnogo.

PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me