• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

DF sa vrha vlasti nastavlja da uvlači Crnu Goru u blato u kojem se oni najkomotnije osjećaju, i nijesu za bolje od Hepija

Demokratski front je tiradama o odbrani Hepi televizije, trovačkog i huškačkog programa koji zagađuje javnost, toliko gnusno da je čak i ova Vlada morala zabraniti emitovanje ovog TV na teritoriji Crne Gore, nastavlja da uvlači Crnu Goru u blato. Ovim su samo potvrdili svoje glavno političko opredjeljenje i cilj na vlasti, ali I dokazali još jednom da i nijesu za bolje od Hepija, kako se kaže “našla vreća zakrpu”.
DF i Tv Hepi na istom su zadatku već godinama, da truju crnogorsku javnost mržnjom, fašizmom, veličaju ratne zločine u javnom etru i unose nemir, razdor i smutnju među ljude, a posebno je opasno što to sada rade sa pozicija vlasti i u Srbiji i u Crnoj Gori.

Oni idu čak i korak dalje, pa zabranu ovog ogavnog programa čiji su lajtmotiv najgnusnije uvrede, psovke, nemoral, relativizacija genocida, zločina i kriminala, izjednačavaju sa cijelim srpskim narodom, nazivajući zabranu ovog programa “antisrpskim činom”. Uvjeren sam da i srpski narod shvata u kakvu propast i mrak ih ovakve političke strukture uvlače i da takva politika ludila neće više imati prilike da se za bilo što pita u državi.

Nažalost, zlo nacizma, mržnje, agresije i militarizma dobilo je krila i u Crnoj Gori i u regionu pa iz dana u dan šokiraju sve dobronamjerne i razumne građane koliko su daleko spremni da idu, sijući zlo i razdor u javnosti, ne brinući o životu ljudi već samo o svojim suludim velikodržavnim ambicijama i idejama u kojima maštaju o etnički čistim teritorijama đe nema mjesta životu već samo smrti, patnji i smutnji.

Liberalna partija čvrsto će stajati, kao i uvijek, nasuprot takvom ludilu i uvijek glasno upozoravati na pogubne posljedice takvih politika i u Crnoj Gori ali i u državama regiona. Dužni smo, svi zajedno, da dignemo glas protiv takvog ludila koje se sada svima prikazalo u svojem pravom obliku i onemogućimo im da troše budućnost naše đeće na ispričane priče prošlosti, uvlačeći nas u blato u koje se oni najkomotnije osjećaju.

Esad Šainović, 

Generalni sekretar Liberalne partije 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me