• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Rabrenović: Ko planira nemire i otcjepljenja kojima iz Beograda prijeti Raković?

Na osnovu današnje izjave glasnogovornika Vučićeve Srbije i ideologa takozvanog “srpskog sveta” jasno je šta se Crnoj Gori sprema. Danas su i te slabašne maske skinute i vidimo ko piše scenarij a ko režira događaje najavljene za 4 septembar.

Ekskluzivni zastupnik retrogradne politike stvaranja srpskog sveta Aleksandar Raković jasno koncizno i bez uvijanja navodi, citiramo: “Po mom mišljenju, u ovoj situaciji bilo bi ispravnije prenijeti samo ustoličenje u glavni grad države, Podgoricu, a ne dati priliku nacionalistički nastrojenim grupama koje organizuje vlada da stvaraju konfliktne situacije ili ometaju proslave.”  On bez uvijanja otkriva dio scenarija i plana po kojem će nacionalistički nastrojene grupe koje organizuje vlada da stvaraju konfliktne situacije.

Zato pozivamo predśednika vlade Krivokapica ministra Sekulovića, tružilaštvo da odmah i bez oklijevanja ili demantiju izjavu i naum pomenutog gospodina Rakovića ili ekspresno preduzmu radnje i privedu a zatim i procesno pokrenu radnje pred tužilaštvom na rasvjetljavanju cjelokupne situacije. Juče su u jednom benignom slučaju bili brzi i ujedinjeni pa vjerujemo da će danas u ovom flagrantnom slučaju prijetnje narušavanja ustavnog poretka biti još brži i efikasniji.

Iznesite pred javnost Crne Gore ko planira nemire u državi, ko ih finansira i ko su izvršioci.

Ukoliko to ne uradite smatravši vas za sučesnike i izvršioci u ovom planu. 

Dr Jovo Rabrenović,

Potpredśednik Liberalne partije 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me