• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Potvrdila se naša predviđanja, politička korupcija i krađa u Nikšiću

Liberalna partija saopštila je, uoči ponavljanja izbora u Nikšiću na biračkom mjestu 82 u selu Javljen u Goliji, da je taj slučaj primjer političke korupcije i da se sprema još jedan pokušaj izborne prevare od strane aktuelnog režima i koalicija sa nivoa države. Potvrdila su se naša predviđanja i URA je dokazala da je trojanski konj prljave politike velikosrpstva i privjezak Demokratskog fronta.

Po scenariju koji nam je bio svima jasan DF je presuo svoje glasove pokretu URA kako bi promijenio izbornu volju građana i pokrao ove izbore, no, u tome im nije uspjelo. Dokaz za to je rezultat izbora. Na ovom biračkom mjestu na redovnim izborima 14.03. DF je osvojio 16 glasova, Demokrate 5 a Narodni pokret 9 dok je URA imala 0 glasova. Na ponovljenim izborima 04.04., DF, Demokrate i NP osvojili su 1 glas a URA najednom "porasla" sa 0 na 28 glasova. Dakle, obrazac političke korupcije je jasan, pokušaj prekrajanja izborne volje, krađa mandata opozicionoj listi "Evropskim tim za Nikšić", i još jedna sramotna epizoda ove vlasti u misiji srozavanja demokratije. Još sramije je što je URA bila spremna da falsifikuje izbornu volju i ukrade narodu mandat, velikosrpskom podrškom, a koji sami znaju da im ne pripada. Na svu sreću, sramni scenario je propao.

Pokušaj da se prekraja izborna volja građanaotvoren je šamar u lice narodu  koji se očigledno, po njima, ništa ne pita, a vratio se kao bumerang kreatorima ovih gnusnih radnji kojima je važnija partijska manipulacija i šićarenje od volje naroda.

 

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me