• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Premijer Krivokapić da razriješi ili Šćekića ili sebe, brukaju državu

Premijer Zdravko Krivokapić mora što prije razriješiti njemu podređenog direktora Fonda za zdravstvo Dragoslava Šćekića nakon otvorenog pisma koji mu je isti uputio. Ukoliko nema snage ni petlje ni za takav potez, onda neka premijer sam podnese ostavku i razriješi i sebe i nas muke i dalje tragikomedije i brukanja države pred očima javnosti.

Nečuvena je i do sada nezapamćena situacija da Šćekić, neko ko obnaša funkciju u rangu zamjenika ministra u Vladi Krivokapića prijeti sopstvenom permijeru i da se preko toga pređe bez i jedne riječi. U otvorenom pismu Šćekić je optužio premijera da nekoga ucjenjuje, mrzi i da prezire svoj narod? Ovakve ozbiljne optužbe ne bi mogao da prihvati nijedan častan građanin, a kamoli šef Vlade Crne Gore.

Postavlja se međutim pitanje i šta je toliko zaparalo uši g. Šćekiću u najavljenom obračunu sa “uhljebima” nove vlasti? Da li je g. Šćekić prepoznao sebe i politiku partije i koalicije kojoj pripada “po dubini” ostaje nam da nagađamo? Zabrinjava samo detalj da g. Šćekić smatra opravdanim nagrađivanje “prvoboraca” različitim “uhljebnim” funkcijama i strašno se ljuti na svaki pomen profesionalizacije.

Na ovoliko neodgovorenih pitanja koje su Krivokapić i Šćekić u ovoj prepisci otvorili neko mora hitno da odgovori ili će i dalje nastaviti da brukaju i sramote državu Crnu Goru pred očima javnosti i jačaju bijes prevarenih građana koji umjesto promjena gledaju samo svađe oko podjele plijena zamaskirane vulgarnim velikosrpskim nacionalizmom.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me