• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Nikšić: Crnogorski blok stabilan i jak, građani prepoznali ispravnu politiku

Rezultati lokalnih izbora u Nikšiću koji su održani juče potvrdili su dominaciju crnogorskog i građanskog bloka u ovom gradu. Ovaj blok stabilan je i jak a građani su prepoznali ispravnu politiku koju vodimo spram pogubne politike koju nudi aktuelna državna vlast. Rezultat koji je gotovo duplo bolji od prve sljedeće liste na ovim izborima, a broj glasova veći nego na parlamentarnim, dovoljno govori o tome ko je suštinski pobjednik ovih izbora.

Svaka priča i prljava propaganda kojom se pokušavala nanijeti šteta građanskom bloku i evropskoj perspektivi Crne Gore izgubila je smisao nakon izbora u Nikšiću, a partije okupljenje oko evropskog tima očuvale su svoj pravac i podršku naroda. Uz svu podršku iz država regiona, medija i od crkvenih krugova, njihove liste nijesu uspjele da ostvare značajniji pomak. Pokazalo se da je ipšak podrška naroda klučna.

Sa takvim kapitalom nastavićemo pobjednički niz na svim sljedećim izborima i konačno, do parlamentarnih izbora, kada ćemo Crnu Goru vratiti na njen istinski i jedini prirodan put, evropski građanski. Veliku zahvalnost dugujemo svim građanima koji nam pružaju podršku na tom putu uprkos nevjerovatnim pritiscima od aktuelnog režima, medijske propagande, crkve i država regiona.

Jelena Marković,

Predsjednica OO LP Nikšić

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me