• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Vlast raskrinkana, otkazali sjednicu na kojoj je trebalo usvojiti dječije dodatke, povećanje zarada, staračke naknade

Vladajuća većina još jednom je sama sebe uhvatila u laži i raskrinkala svoju demagošku politiku i praznu priču pred očima javnosti. Naime, današnjim nelegalnim otkazivanjem vanredne sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj je trebalo da se usvoji set ekonomskih mjera, dječiji dodaci, besplatni udžbenici za osnovce, staračke naknade, povećanje minimalne zarade, pokazali su da je njihova priča samo lijepo upakovana laž i manipulacija.

Naime, set ovih zakona poslužio im je samo za maskiranje i skretane pažnje sa pokušaja ukidanja Specijalnog državnog tužilaštva i skandala do kojeg bi to dovelo. Međutim, kada su pod pritiskom međunarodnih institucija odustali od ove sulude ideje, istovremeno su obustavljeni i svi socio-ekonomski projekti koje smo pomenuli a građani su još jednom nasamareni njihovim igricama.

Dodatno, samo otkazivanje vanredne sjednice Skupštine Crne Gore nelegitimno je i protivno odredbama Poslovnika, što mnogo i ne čudi od predsjednika Bečića koji je navikao da krši zakone i Poslovnik. Sjednica je morala započeti pa se neusvajanjem dnevnog reda okončati, jer se vanredna sjednica ne može otkazati, naročito ne jednostranom odlukom predsjednika Skupštine. Politikanske igrice sa zakonima dosegle su vrhunac u ovom šićarenju sa državom zarad dnevnih partijskih interesa.

PR služba LPCG 

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me