• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Predsjedništvo LP podržalo koaliciju u Nikšiću sa DPS, SD, PKS: Snažno se suprotstaviti grupaciji negatora vrijednosti građanske CG

Predsjedništvo Liberalne partije pružilo je snažnu podršku odluci Opštinskog odbora LP Nikšić da na lokalnim izborima zakazanim za 14. mart nastupi u koalicionom savezu  “Zajedno mijenjamo grad na bolje!- koalicija Evropski tim za Nikšić”. Predsjedništvo je ovakav nastup podržalo jednoglasno.

Liberali će na lokalnim izborima u Nikšiću nastupiti sa koalicionom izbornom listom državotvornih stranaka i nezavisnih intelektualaca. Koalicionu listu će činiti Demokratska partija socijalista, Liberalna partija, Socijaldemokrate, Patriotsko-komitski savez kao i nezavisni intelektualci. Liberalna partija kao snažan promoter proevropske, građanske, moderne i progresivne političke svijesti, kako u Crnoj Gori tako i Evropi, kao članica ALDE saveza, shvatajući važnost ukrupnjivanja onih partija koje baštine takve i slične vrijednosti, podržala je ovakav politički savez.

Ovakva odluka naročito je važna  u smislu aktuelne političke situacije koja prevazilazi lokalni karakter. Sada je neophodno snažno se suprostaviti grupaciji negatora naše države i njenih građanskih vrijednosti okupljenih oko nove vlasti u državi a sve uz podršku država regiona i centara moći iz inostranstva.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me