• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: U jednom danu državni dug porastao sa 80% na preko 100% BDP (foto)

Građane Crne Gore, ili kako ih nazvaše iz „ekspertske“ vlade- narod i radnička klasa, ista ta „ekspertska“ vlada zadužila je sa oko milijardu eura. Radeći „tajno ali i organizovano“ „prva demokratska vlada“ je izvela najveće zaduženje u istoriji Crne Gore i državni dug u jednom danu sa 80% ekspertski podigla na preko 100% BDP-a.

Pritom kršeći Ustav Crne Gore, Zakon o budžetu i radeći krajnje netransparentno, istu radničku klasu nad čijom sudbinom liju krokodilske suze su doveli poslije samo 72 sata od svog imenovanja, na rub dužničkog ropstva. Do danas javnost nije dobila odgovor na osnovu koje analize je ovo zaduženje bilo neophodno u ovom iznosu i u koje svrhe će novac biti upotrijebljen. Eksperti iz tzv. ekonomske sekcije Vlade Crne Gore su paušalno saopštavali đe će novac i na koji način biti utrošen, a to  su radili bez i jednog argumenta kojim bi dokumentovali da je ovaj posao iako obavljen „tajno ali i organizovano“ bio plod ozbiljnije analize. Odgovore ni na jedno postavljen pitanje nijesmo dobili jer ova „ekspertska“ vlada ima, do sad  nezabilježen i neprimjeren način komunikacije s javnošću, oni prosto „ekspertski“ odbijaju da odgovore na postavljena pitanja.

Stoga ćemo ih mi u Liberalnoj partiji Crne Gore uporno i slikovito podsjećati na to šta su za samo mjesec dana uradili „narodu i radničkoj klasi“ Crne Gore.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me