• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Novogodišnja čestitka Liberalne partije

Poštovani građani i građanke Crne Gore, u svoje lično i u ime Liberalne partije želim da vam uputim iskrene čestitke povodom nastupajuće Nove 2021. godine. 

Godina za nama bila je vrijeme velikih izazova ali i prilika da pomislimo o našim životima i budućnosti našeg društva na drugačiji način. Ona nas je prinudila da pronađemo neke nove odgovore na probleme savremenog života. Može se reći da živimo u istorijskom vremenu kada se, ne samo mi, već i cijeli svijet mijenja i pokušava da pronađe i uspostavi neki novi poredak, bolji i sigurniji za sve ljude. Globalna epidemija koja nije mimoišla ni Crnu Goru ostavila je dubok trag na sve i očekuje nas vrijeme velikog rada i pregalaštva na prevazilaženju njenih posljedica kako bi ostali dio savremenih tokova koji se mijenjaj brže nego ikada. 

Uvijeren sam da ćemo zajedničkim naporima, prevazilazeći podjele i vjerujući u razum, humanost i jednakost svih ljudi pred zakonom i društvom, uspjeti da budemo i bolji i napredniji i zdraviji, i kao društvo i kao pojedinci. Čuvajući druge od sebe i potvrđujući staro crnogorsko načelo i shvatanje čojstva. 

Poštovani građani i građanke, vama, vašim familijama i onima koji su vam najdraži, želimo puno uspjeha u svakom segmentu života u narednoj godini. Neka ljubav, sreća, zdravlje i nova znanja obilježe vaše živote u 2021. godini.

Sa srdačnim čestitkama,

Andrija Popović,

Predsjednik Liberalne partije  Crne 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me