• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Rukovodstvo LP U Nikšiću: Snažan zamah za buduće procese

Rukovodsvo Liberalne partije sa predsjednikom Andrijom Popovićem na čelu, obišlo je Opštinski odbor LP Nikšić. Oni su se susreli sa v.d. predsjednicom Odbora Jelenom Marković i saradnicima, koja je predstavila novi koncept rada u susret formiranju novog Odbora liberala Nikšić.

Ocjenjeno je da će to biti snažan zamah za buduće procese i pripremu izborne kampanje koja liberale očekuje u Nikšiću,vjerovatno uskoro i u Crnoj Gori. Na današnjem sastanku je i dr Jovo Rabrenović, potpredsjednik LP, imenovan za koordinatora za Nikšić ispred Predsjedništva partije.

Liberali kao jedina snaga koja je od prvog dana do danas snažno na stanovištu suverene, evropske i moderne Crne Gore, danas imaju i moralni i politički i kapacitet ali i obavezu da budu stožer nove političke borbe za Crnu Goru kao građansku državu koja zaslužuje naprednu i liberalnu, evropsku vladu. U vremenu opasnog klerikalizma, nacionalizma i jačanja populističkih snaga, naša obaveza je još veća.

LP će uskoro predstaviti novi koncept i odbor za Nikšić, uvjerena da će biti jasna i čista alternativa na političkoj sceni.

 PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me