• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka Liberalne partije povodom Dana Opštine Kotor

Građanima i građankama Kotora, te rukovodstvu Opštine, Skupštine Opštine i odbornicima čestitam Dan Opštine Kotor 21. Novembar.

Ovaj dan koji obilježavamo u čast oslobođenja Kotora u slavnoj narodno-oslobodilačkoj borbi prilika je da nas podsjeti na velike vrijednosti na kojima počiva i naš grad i Crna Gora, vrijednosti antifašizma, slobode i bratske sloge. Čini se da su danas, više nego ikada, baš ove vrijednosti prijeko potrebne našem društvu. Otpor ekstremizmu i mržnji, razumijevanje i prihvatanje među ljudima sa svim njihovim različitostima, ostaje naš ideal i trajni cilj kojem stalno težimo.

Kotor je danas i centar modernog turizma Crne Gore, kruzing turizma, grad na UNESCO listi svjetske baštine i živa istorija Crne Gore. On na tom putu ima i mnogo izazova i problema, naročito u vrijeme svjetske pandemije, koje mi jasno identifikujemo, na koje ćemo nastaviti ukazivati i na koje moramo nuditi najbolja, zajednička rješenja u interesu grada i njegovih ljudi. Potencijal Kotora će, dobrim upravljanjem i boljom politikom koja će njime rukovoditi, biti najbolji zalog za budućnost i bolji život svih građana.

Andrija Popović,

Predsjednik Liberale partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me