• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Neuspjeli kandidat za ministra Knežević pokazao šta nam nude u "oslobođenoj" CG

Javnost je zgrožena ponašanjem poslanika i do skoro kandidata za ministra nove vlade Milana Kneževića koji je neprimjereno i burno reagovao na himnu države Crne Gore. Ovaj političar koji prima platu iz budžeta države čiju himnu ne poštuje i želi je pripojiti susjednoj je glasno protestujući i provocirajući mlade uzdanice crnogorskog sporta pokazao šta nas čeka u novoj „oslobođenoj“ Crnoj Gori.

Očigledno je da  političar Knežević nema dovoljno kulture i vaspitanja da se ponaša pristojno i da iznad svega i prije svega poštuje rukometnu reprezentaciju Crne Gore i mlade momke koji putuju po svijetu u jeku korona krize da bi ovoj zajedničkoj državi svih nas, bez obzira na političke razlike, donijeli pobjedu i obezbijedili kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Rukometaši koji su najveći ponos države Crne Gore koju promovišu i u ovim vremenima teške zdravstvene situacije ne žale sebe i ne traže nikakve lične zasluge na žalost doživljavaju da se predstavnik nove vlasti prema njima odnosi kako to ne bi smio da uradi ni jedan čovjek bez obzira kakav njegov lični ili politički stav bio o državi.

Umjesto da je Knežević u avionu u kojem je dijelio prostor sa rukometnom elitom Crne Gore pružio podršku tim momcima on ih je nazvao čoporom očigledno sa namjerom da izazove neku reakciju kako bi sebe predstavio kao žrtvu a na kao nasilnika i provokatora. Nije znao neuspjeli kandidat za ministra Knežević da se namjerio na vitezove Crne Gore koji čuvaju svoju čast podjednako kao što čuvaju i tuđe dostojanstvo ali i pravo, čast i slobodu Crne Gore.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me