• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Sramotna satanizacija desetina hiljada građana od strane Abazovića

Stavove koje je iznio g. Dritan Abazović da su građani Crne Gore okupljeni na patriotskom mitingu u Podgorici prošle neđelje zapravo skup "lelekača po trgovima" koji leleču da bi "zaštitili privatne interese", sa gnušanjem odbacujemo. Sramotna je satanizacija desetina hiljada građana od strane Abazovića samo zato što drugačije razmišljaju i vide Crnu Goru na drugačijem putu od onog sa kojim on koketira, nacionalističkom i desničarskom pod uticajem crkve i centara moći van države.

G. Abazović mogao bi da razmisli čije to on interese brani i za kim on leleče pokušavajući da pogazi sve principe politike svoje partije ali i sva dostignuća Crne Gore na putu njene emancipacije od obnove nezavisnosti do danas? A onda i da javno saopšti građanima rezultate takvog razmišljanja, i u maniru u kojem proziva iste te građane, istakne i svoje atribute i skrivene namjere koje paranoično svuda prepoznaje, pa čak i u iskrenoj emociji prema Crnij Gori i njenom napretku, koja bi trebala da pripada i njemu ili smo se svi prevarili? Mi mu iskreno želimo da konačno nađe taj put kroz sva svoja lutanja i stranputice.

Potpisivanje sporazuma dosadašnje opozicije da neće mijenjati simbole države i njen evropski kurs, što svakako sa svojom nategnutom većinom po Ustavu i ne bi ni mogli da urade, ali i nervozom kojom danima isijavaju i g. Abazović i njegovi mentori i mediji, jasno je dokazano da je skup u neđelju imao efekta i da neće moći da se igraju sa Crnom Gorom kako su to oni zamislili zarad svojih ličnih interesa i suludih ideja. Nije Crna Gora mjesto za njihove eksperimente i pokuse, već država kojoj treba stabilna i jasna politika sa stabilnom i iskrenom proevropskom i građanskom većinom, a građani su pokazali da će taj put braniti.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me