• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Kotorski Liberali ostvarili značajan rast: Hvala građanima što su prepoznali kvalitet

Ilustracija

Kotorski Liberali uspjeli su u vrijeme političke, ekonomske i zdravstvene krize da pokažu stabilnost i kvalitet i zabilježe rast povjerenja građana na lokalnim izborima u Kotoru. Naš rezultat, u po nas veoma nepovoljnim okolnostima, dosta bolji od onog iz 2016. godine, dokaz nam je da su građani  prepoznali kvalitet našeg zalaganja. Zato želimo da se zahvalimo svim građanima i građankama Kotora koji su podržali listu "Za liberalni Kotor- Andrija Pura Popović".

Ovo je veliki podsticaj za liberale i za liberalizam u Kotoru ali i Crnoj Gori uopšte. Veliki podsticaj da još snažnije nastavimo da se borimo za ono u što zajednički vjerujemo,prevashodno liberalnu demokratiju i nastavimo da budemo iskreni partneri građanima.

Čestitamo i svim drugim izbornim listama u Kotoru,koje će tvoriti lokalni Parlament na postignutom uspjehu i na generalno korektnoj kampanji i izbornoj utakmici. Uvjereni smo da će uskoro pred nama,kod formiranja nove lokalne i državne vlasti biti postavljeno pitanje zrelosti kotorske i crnogorske demokratije,koja treba  da pokaže da pripada modernoj i evropskoj civilizaciji i političkoj misli.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me