• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Predsjednik ALDE evropskih liberala podržao LP: Ovi izbori presudno važni za stabilnost (VIDEO)

VIDEO poruka Hans Van Balen, ALDE

Predsjednik ALDE saveza liberala Evrope g. Hans Van Balen, podržao je Liberalnu partiju na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima. ALDE savez okuplja liberalne stranke iz svih država Evrope od čega čak sedam premijera, 5 komesara Evropske Komisije a novi predsjednik Evropskog Savjeta Šarl Mišel je član ove grupe kojoj pripada i Liberalna partija, što je od izuzetnog značaja za dalji put Crne Gore ka EU i evropske integracije.

Van Balen u videu podrške koji je uputio navodi da crnogorskim libralima i predsjedniku Andriji Popoviću želi mnogo uspjeha na izborima 30. avgusta. On je kazao da su ovi izbori presudno važni za stabilnost Crne Gore, kao države koja je članica NATO i dodao da je evropska budućnost Crne Gore izvjesna i da očekuje uskoro i člansvo Crne Gore u Evropskoj Uniji. 

Podsjećamo, liberali na parlamentarnim izborima nastupaju u koaliciji "Odlučno za Crnu Goru" zajedno sa DPS, dok će na kotorskim izborima LP nastupiti samostalno sa listom "Za liberalni Kotor-Andrija Pura Popović." U Budvi liberali nastupaju u koaliciji "Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS, SD, Crnogorska, LP", dok će u Gusinju nastupiti u koaliciji BS-LP. 

VIDEO

PR služba Liberalne partije

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me