• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Amfilohije dokazao da je lider antidržavnih snaga 

Lider Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori Amfilohije Radović uključio se u završnicu kampanje i potvrdio da je njegov osnovni zadatak, ne Božija riječ, već politički haos  i nered u Crnoj Gori. On je otvoreno podržao svoje političke satelite predvođene DF, Demokratama i URA kojima se odavno nametnuo kao lider, a koji sami priznaju da im je osnovni zadatak da ponište reformski Zakon o slobodi vjeroispovijesti i očuvaju infrastrukturu za projekat Velike Srbije.

Amfilohije, zloupotrebljavajući svete vjerske procesije i vjerni narod, ponovo mašta o krvavim Božićima, bratoubilaštvu i obračunima sa većinskom Crnom Gorom koja se odavno odrekla ovakve nakaradne ideologije koja gazi sve principe demokratije, ljudskih prava ali i sve principe hrišćanske ljubavi i crkve, pretvarajući se u njenu suprotnost.

Pošto g. Radović ima nedoumice na čemu će se graditi budućnost Crne Gore, imamo obavezu da ga informišemo da su temelji za budućnost Crne Gore postavljeni još 2006. godine na referendumu za nezavisnost, zatim i 2017. pristupom Crne Gore u NATO savez i konačno, nastavkom evropskih integracija Crne Gore koja će biti sljedeća članica EU. 

G. Radoviću, kako je jednom napisao Njegoš:  "Kršna i siromašna Crna Gora ne haje ni za Nemanje, ni Murate, ni za Bonaparte. Svi oni bijaše i preminuše, i svi svoj mač o Crnogorce latiše, pa nestaše, a Crna Gora ostade dovijeka... u svojoj volji i slobodi"

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me