• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka LP za 1.maj Međunarodni praznik rada

Povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, upućujemo iskrene čestitke i podršku crnogorskim radnicima, kako onima koji su onemogućeni da redovno obavljaju svoj posao tako i onima koji obavljaju posao u posebno rizičnim uslovima ovih dana, a koji ovaj 1. maj dočekuju u teškim okolnostima za njihov redovan rad i privređivanje.
Epedimiološka situacija ne samo što je onemogućila da se svečano proslavi ovaj praznik  već je dugoročno onemogućila sami proces rada za mnoge u Crnoj Gori ili same radnike dovela u veliku opasnost. 

Zato ćemo nastojati da u i narednom periodu budemo stalna podrška i još veći zagovornici jačanja prava radnika, olakšica za poslovanje i obezbjeđivanje što boljih uslova na tržištu pod jednakim šansama za svakog čovjeka u Crnoj Gori koji radi i želi da radi. Uvjereni smo da već sada možemo da kažemo da smo na takvom putu, i da je država raziličitim mjerama olakšala položaj onih koji su pogođeni krizom, no, to ne znači da ćemo se tu zaustaviti. Radnici i privreda kao noseći stub crnogorskog društva moraju biti pod najvećom pažnjom svih nas a njihov bolji položaj, ne samo trenutno već i sistematski, za nas će biti imperativ.

Andrija Popović,

Predsjednik Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me