• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Izjava srpskog ministra ogolila suštinu odnosa prema Crnoj Gori

Još jedna u nizu izjava srpskih ministara koja na skandalozan način ogoljava suštinu velikosrpske propagande protiv Crne Gore i njenog naroda jeste i izjava ministra Lončara. Ministar u Vladi Srbije izjavio je da nastoji da u ministarstvu i u zdravstvu uopšte ne bude Crnogoraca ili ih bude što manje.

Šovinističke poruke koje stalno stižu iz Beograda i potpiruju mržnju prema Crnoj Gori jasno je da su dio projekta destabilizacije Crne Gore i hibridnog rata protiv njenog naroda. Ministar, najviši funkcioner srpske države tvrdi da se u Crnoj Gori „desio narod“ aludirajući na rušilačku revoluciju 1989-e godine, i direktno se miješa u crnogorske poslove pokazujući netrpeljivost prema Crnoj Gori. Jedina Crna Gora kakvu oni mogu da podnesu jeste kada je ona njihov poslušnik i poligon za njihove nacionalističke igrarije i kusur za potkusurivanje.

Država Crna Gora uspješno se odupire ovakvoj lažnoj propagandi koja sve više gubi strpljenje i pokazuje svoje pravo lice,kako u Beogradu tako i među njihovim ispostavama u Crnoj Gori. Zato država mora još snažnije nastaviti takav posao, a svaki građanin mora se aktivno pridružiti odbrani mira i slobode multikulturalne i građanske države i odbacivanjem poplave lažnih vijesti, smutnje, dezinformacija i podpirivanja mržnje i huškanja građana jednih na druge.  Građanima smo dužni da sopštimo istinu i da konačno i neznavenima i neupućenima bude jasno ko zapravo ugrožava mir svakog građanina i stabilnost Crne Gore kao države.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me