• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

4 ključne razvojne oblasti za još bolji Tivat

lpcgtivat

Lista tivatskih liberala „Svjetionik sigurne luke“ okuplja sve ljude dobre volje oko ideje da se doprinese boljoj budućnosti Tivta i Crne Gore. To je moguće jedino ako stvorimo aktivno građansko društvo koje će sa lokalnom upravom izgrađivati partnerski odnos.

„Svjetionik sigurne luke“ liberali Tivta kreirali su zato 10 prioritetnih razvojnih projekata kroz 4 ključne cjeline koje su dugovorčni problem građana i građanki Tivta. Profesionalizacija i otvorenost lokalne uprave, snažna podrška lokalnim privrednicima, malim i srednjim preduzetnicima, rješavanje infrasturkturnih i komunalnih problema u saradnji sa građanima Tivta i viša ulaganja u kulturu, obrazovanje i sport. Ljudi koji čine našu listu garancija će da će takve ideje biti na najbolji način valorizovane.

Liberali Tivta ovaj razvojni program predstavili su građanima kroz 10 ključnih projekata za koje će odbornici liberala zalagati u Skupštini Opštine Tivat nakon lokalnih izbora. Niz mjera koje će se inicirati na Skupštini doprinijeće još snažnijem razvoju našega grada.

Građani i građanke Tivta, bez obzira na političko opredjeljenje, buduća vlast mora uključiti u partnerski odnos sa lokalnom samoupravom i na najbolji način rješavati probleme sa kojima se oni svakodnevno suočavaju.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me