• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Mladi Liberali: Anticivilizacijske su jedino riječi mladih DPS Tivat

BILBORD3 1

Mladi Liberalne partije Tivta nemaju razumijevanje za stavove mladih sugrađana koji pripadaju DPS-u i koji su svaku volju građana koja nije saglasa sa njihovom, unaprijed, proglasili anticvilizacijskom. Na ovaj način, oni pokušavaju žigosati i svako drugačije i različito mišljenje kao neprihvatljivo, što može biti jako ružna poruka svim mladim ljudima.

Tivatski liberali, kao Svjetionik sigurne luke za sve slobodnoumne građane vjeruju da je svaki aspolutizam apsolutno anticivilizacijski i jasno osuđuju ovakav njihov gest. Ljudi slobodne volje pripadaju različitim političkim pravcima i naša ideja nije da bilo koga prozovemo zbog slobode misli, već da iznađemo najkvalitetnija rješenja za udobniji život svih građana i građanki Tivta. Srećni smo što to građani u ogromnom broju već prepoznaju i podržavaju takvu politiku LP Tivat.

Liberali su u Tivtu prvi demokratski i slobodarski politički pokret koji je u temeljima ovoga grada očuvao duh multikulturalizma, tolerancije i jednakosti. Vođeni takvom vizijom koja je uvijek trijumfovala i pokazala se dobitničkom, i ovoga puta, na liberalnoj listi broj 4., Tivtu nudimo dogovor koji će zadovoljiti potrebe svakog čovjeka u našem gradu, lokalne samouprave i životne sredine. I vjerujmo da ćemo uspjeti u tome.

Mladi Liberali Tivat


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me