• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

25. avgusta odluka o načinu izlaska na izbore

Sjednica Glavnog odbora LPCG na kojoj će biti donijeta Odluka o načinu izlaska na prijevremene parlamentarne izbore zakazane za 14 oktobar, održat će se u Budvi u subotu 25 avgusta. Shodno zaključku sa posljednje zajedničke sjednice Predsjedničkog kolegijuma i Savjeta partije, rukovodstvo je nastavilo započete aktivnosti u cilju povratka liberala u državni Parlament i ponudit će najvećem organu stranke najsvrsishodniji model izlaska na parlamentarne izbore.

Na sjednici će se donijeti Odluka o načinu izlaska LPCG na lokalne izbore, koji će se održati istovremeno sa parlamentarnim, u Budvi, Kotoru i Nikšiću, na osnovu Prijedloga naših Opštinskih odbora.

Mi ćemo sa III Regionalnom konferencijom liberala koja će održati u Budvi 14 septembra u organizaciji ALDE (Aliansa liberala i demokrata u Evropskom Parlamentu-treće po snazi političke grupacije) i koja se u našoj državi organizuje u cilju podrške crnogorskim liberalima, ući u završnicu kampanje za parlamentarne i lokalne izbore. Iako je Crna Gora po mnogo čemu zemlja čuda, kod nas postoji neskriveni optimizam da ćemo u budućem Sazivu državnog Parlamenta imati najmanje dva poslanika, bez obzira na način izlaska na prijevremene parlamentarne izbore, samostalno ili u predizbornoj koaliciji. Tako ćemo mi liberali, koji smo dali ogroman doprinos obnovi državnosti naše države, vjerujući u potrebu izgradnje bolje, pravednije, efikasnije i ekonomski uspješnije Crne Gore, nastaviti davno započetu borbu za bolje sjutra, utemeljenu na evropskim liberalnim vrijednostima i standardima.

 

Predsjednik

Andrija Popović


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me