• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Marković: Danas jasno da u Rezoluciji nema ni riječi o Srbiji, srpski narod da shvati da je prevaren

Ponovo se Vučić i njegova mračna ideologija kriju iza srpskog naroda. Važnije mu je da svoj narod proglasi genocidnim nego da on i neki pojedinci odgovaraju za tu i takvu politiku. Takav je ovaj veliki patriota, odnosno diktator Vućić koji se krije iza sopstvenog naroda pripisivajući mu da je genocidan.


Ovom prilikom ću citirati jednog Srbina istoričara Milana S. Protića, koji kaže:
 "Vućić je taj koji predstavlja Srbe kao genocidan narod.  Srbija je upregla sve svoje napore da se bori protiv Rezolucije o Srebrenici. Argument Vlasti je da ova rezolucija predstavlja srpski narod kao genocidan". Protić ističe: ,,Da je vlast u Srbiji, odnosno predsjednik Aleksandar Vućić taj koji  srpski narod predstavlja kao da je genocidan i individualnu krivicu prebacuje na ceo narod". Drago mi je što on potvrđuje moje mišljenje koje je istovjetno i time pokazuje da zbog odbrane i krivice jednog čovjeka Ratka Mladića on jeste spreman da svu tu pojedinačnu krivicu prebaci na svoj sopstveni, srpski narod.

Danas vidimo da u toj rezoluciju nema niti jedne riječi đe se krivica o genocidu u Srebrnici prebacuje na srpski narod, to govoti koliko je Vućić spreman da raznim manipulacijama i neistinama sačuva sebe i druge pojedince koji su učinili takav zločin genocida i dalje šiteći tu politiku i tu nomenklaturu vlasti.  Rekla sam da će ta i takva politika kao bumerang da se vrati diktatoru Vućicu i njegovim uslužnicima kao što su Dodik, Vulin, Vučević, Mandić, Knežević i drugi, koji se svojim zlim naumima uvijek kriju iza srpskog naroda. Kad god ih čovjek argumentovano prozove zbog nekih teških izjava oni potežu "kviska" i zaklanjaju se iza ugroženosti srpskog naroda, a u ovom slučaju guraju taj narod da je genocida, i ako niko nije to čuo niti pročitao u ovoj Rezoluciji o genocidu u Srebrenici. 

Nada se da je srpski narod postao svjestan ovih manipulanata i da će shvatiti da ih ovi ljudi ne štite već koriste njih, a samo čuvaju sebe i svoju nakaradnu politiku. Ali oni već polako postaju svjesni štetnosti takve politike i počinju im okretati leđa.

Jelena Marković,

Potpredsednica LP


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me