• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Marković: Nervoza Vučića jer će se pred UN i čitavim svijetom ogoliti njegova pogubna politika laži


Ponašanje predsjednika Srbije Vučića i njegove reakcije na najave da će se na sjednici UN moguće proglasiti međunarodni Dan sjećanja na žrtve gonocida u Srebrenici posljedica su, naravno, već vođene politike, kao i one koju Vučić, sada sa Dodikom, vodi. 

Vučić je u vezi tog i drugih pitanja veoma drzak, bahat i nekulturan, a to pokazuje stalnim prvociranjem čitavog civilizovanog svijeta koje se svodi na negiranje genocida u Srebrenici. Tome se pridružuju i takozvani ,,naši”, a ustvari njegovi podanici iz crnogorske politike, što je uzburkalo čitav region.

Djelovi suverenističkog bloka, sa takvim shvatanjem i razumjevanjem retrogradne politike, već su, a neki i dalje hoće, u Vladu, koja im sve povladava i obećava do završetka nijihovog cilja, iako je potpuno jasno, da će ih četnički vojvoda sa čela Skupštine odvući u sunovrat, u naručje diktatorske politike Vučića, od koje se polako ali veoma jasno distanciraju najvazniji međunarodni činioci!

Vučić i njegovi puleni očigledno su u panici jer ako se usvoji rezolucija u UN onda postavlja pitanje opstanka Dodika i njegove politike dezintegracije BiH u korist "srpskog sveta", ali i svih laži kojim decenijama obmanjuje narod u Srbiji, ali u regionu.

Jelena Marković,

Potpredsjednica LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me