• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Drobnjak: Glavni Grad da zaštiti integritet odbornika, kazniti odgovorne službenike za incident na presu

Povodom skandala koji se dogodio tokom presa odbornika SD i predśednika kluba odbornika SD - Liberalna partija, na kojem je izvršen upad od strane zaposlenih u JU "Kakaricka gora" izražavam osudu takvog neprimjerenog čina.

Juče viđene scene tokom konferencije za medije odbornika Miloša Maškovića su jedinstvene u crnogorskoj politici i prestavljaju ružan primjer kako se ne treba reagovati na iznesene stavove i drugačije mišljenje. Mojem poštovanom kolegi Maškoviću želim da čestitam na džentlamenskom odnosu prema osobi koja je prekinula pres i pokušala da ga izazove na neku reakciju koja bi bila neprimjerena. 

Pozivam u ime Odbora Glavnog grada Liberalne partije i svoje lično ime, sve aktere političkog i javnog života da budu primjer demokratskog i kulturnog dijaloga i da ostanu na nivou da čuvaju druge od sebe i uzdrže se prejakih riječi ili postupaka.

Očekujem da će rukovodstvo Skupštine Glavmog grada i sama gradonačelnica preduzeti sve da se zaštiti integritet odbornika i odbornica ali i kazne osobe koje su izazvale ovaj incident. Takvim licima nema mjesta u strukturama Glavnog grada i sankcije prema njima trebaju biti jasna poruka da se to neće tolerisati.

 

Jovana Drobnjak,

Odbornica Liberalne partije i članica kluba SD-LP u Skupštini Glavnog Grada 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me