• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali obilježili Dan partije: Uvijek sa ispravnom vizijom CG i idejama ispred vremena

Liberalna partija obilježila je Dan partije 31. oktobar prigodnim koktelom koji je okupio članstvo i funkcionere liberala. Predsjednik LP Vatroslav Belan poručio je na skupu da su liberali uvijek imali ispravnu viziju razvoja Crne Gore i crnogorskog društva, da su ideje liberala uvijek ispred svog vremena i vrijeme ih je uvijek potvrđivalo. “Nama je važno da naše ideje budu temelj Crne Gore, i da se naša država razvija kao nezavisna, građanska, sekularna i evropska država koja je mjesto udobnog i srećnog života za sve građanke i građane, i uspjeh vidimo u tome kada drugi prihvate naš program, jer je sigurno na dobrobit Crne Gore.”

Sticajem okolnosti, na današnji dan je izglasana i nova Vlada Crne Gore, skrojena po mjeri Andrije Mandića, prvog osvjedočenog četničkog vojvode na čelu Skupštine Crne Gore. Vlada je po običaju ove većine birana iza ponoći uz poslovnično kršenje Ustava i zakona na svakom koraku, što dovoljno govori kakav će biti i njen mandat. 

Ovakav razvoj situacije nama liberalima upravo daje novi zamah i energiju da se još snažnije borimo protiv ovakve politike koja prijeti da prekrije Crnu Goru mrakom i potpuno nas zaustavi na evropskom putu. U vremenima teških previranja u Crnoj Gori liberali su uvijek bili najsjajnija luča i putokaz u kojem smjeru društvo treba da se kreće, pa će to tako biti i u vremenu pred nama. Bićemo čvrst branik građanskih vrijednosti i principijelan i hrabar glas građana kao i u prijethodne dvije decenije.

Sa radošću i optimizmom ulazimo u 20 godinu postojanja i kreiramo novu viziju, programsku platformu i paradigmu koja će biti vodič našem djelovanju u novoj eri. 

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me