• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Predsjedništvo: Liberali će pružiti snažnu podršku pobjedi Đukanovića 2. aprila

Predsjedništvo Liberalne partije donijelo je, na danas održanoj sjednici, odluku da i drugom krugu predsjedničkih izbora snažno podrži kandidata Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore. Shvatajući važnost ovog trenutka koji će opredijeliti budućnost crnogorskog društva i njegov dalji razvoj i evropsku perspektivu, Predsjedništvo LP je cijenilo da će se očekivanom pobjedom Đukanovića 2. aprila stvoriti uslovi da Crna Gora stabilizuje svoje institucije, konsoliduje ukupnu politiku i iskorači naprijed ka perspektivni evropskog i boljeg života, gdje je zastala prije tri godine.

 

Podsjećamo, liberali su Đukanovića podržali i u prvom krugu izbora, što se podtvrdilo kao ispravna odluka, obzirom da je on u prvom krugu uspio da odnese najveći broj glasova i dominantno homogenizuje biračko tijelo opozicije i sve proevropski i građanski opredijeljenje građane Crne Gore.

 

Predjsedništvo LP upućuje poziv svim građanima, posebno liberalima, koji su uvijek imali poseban senzibilitet za interese države i društva u presudnim istorijskim trenucima, da masovno izađu na izbore 02. aprila i svojom podrškom obezbijede stabilnu, proevropsku budućnost Crnoj Gori.

 

PR Služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me